Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Hírlevél
* E-mail cím
Név 
Feliratkozás
 

Hirek

Az Oakley Green Fade kollekció

Az Oakley Green Fade kollekció   A 31. nyári Olimpiai játékokra az Oakley tervezett egy különleges kiadást: Green Fade néven, amivel szerették volna visszahozni azt a vibráló ikonikus zöld színt, ami jellemezte a márkát az indulásnál. A keret: a Green Fade kollekció darabjai ritkaságnak számítanak, nemcsak mert a termelés 100 000 darabra van korlátozva. A gyűjtemény minden darab egyedülálló, mind a 100 000 keret kézzel festett. Prizm lencsék: a...

Tovább

Ajándék napszemüveg Seiko karóra mellé!

Az akció részletei: 200.000 Ft feletti Seiko karóra vásárlása esetén ajándékba adunk egy maximum 30.000 Ft értékű napszemüveget! Ha szeretnél élni a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint leadni egy rendelést a www.karoravilag.hu oldalunkon bármely Seiko karórára (melynek aktuális vételára meghaladja a 200.000 Forintot), majd kiválasztani egy napszemüveget (melynek aktuális vételára nem haladja meg a 30.000 Forintot) a www.napszemuvegbolt.hu oldalunkról....

Tovább

Márkás termékek outlet áron!

Akciós részlegünk folyamatosan bővül a nálunk kapható márkák kifutó modelljeivel verhetetlen áron! Márkás termékek outlet áron! Akciós részlegünkben található termékek egytől egyik eredetiek és hibátlanok.

Tovább

Garantált ajándék vitamincsomag karórák és faliórák mellé!

Az akció részletei:   30.000 Ft feletti óra vásárlása esetén megajándékozunk egy 6.490 Ft értékű BioTechUSA vitamincsomaggal!   Ha szeretnél élni a lehetőséggel, nincs más dolgod, mint leadni egy rendelést a www.karoravilag.hu oldalunkon bármely nem-akciós órára (melynek aktuális vételára meghaladja a 30.000 Forintot), és a megjegyzésben feltüntetni az „AJÁNDÉKCSOMAG” szót. Vagy ellátogatni üzletünkébe és a fenti feltételeknek...

Tovább

SZEZON VÉGI KIÁRUSÍTÁS ÜZLETÜNKBEN!

SZEZON VÉGI KIÁRUSÍTÁS ÜZLETÜNKBEN!* Vásárold meg kedvenc darabod most, akár 50%-os kedvezménnyel! Férfi és női nyári papucsok, szandálok akciós áron kaphatók üzletünkben. Siess, hogy le ne maradj róla! Címünk: 1136 Budapest, Balzac utca 21. * Az akció csak az üzletben megtalálható termékekre, a készlet erejéig és visszavonásig érvényes.

Tovább

Hatalmas választék és akciós árak

Cégünk a nagy sikerre való tekintettel nem csak meghosszabbította napszemüveg akcióját, hanem új termékeket is leértékelt.

Tovább

Cipő és ruházat szállítási akció

Cipők, ruházati termékek kiszállítása 15.000 Ft. feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás belföldön!* Akciónk visszavonásig érvényes! * Más akciókkal nem vonható össze! (Ingyenes házhozszállítás csak megvásárolt termék esetén érvényes, visszaküldés esetén a termék árából a kiszállítás díját (1150 Ft) levonjuk. Visszaszállításról az ügyfélnek kell gondoskodnia.)

Tovább

Napszemüveg és síszemüveg szállítási akció

Napszemüvegek, síszemüvegek 15.000 Ft feletti vásárlása esetén ingyenes házhozszállítása belföldön! * Akciónk visszavonásig érvényes! * Más akciókkal nem vonható össze! (Ingyenes házhozszállítás csak megvásárolt termék esetén érvényes, visszaküldés esetén a termék árából a kiszállítás díját (1150 Ft) levonjuk. Visszaszállításról az ügyfélnek kell gondoskodnia.)

Tovább

Karórák és faliórák szállítási akció

Karóra, falióra 20.000 Ft feletti vásárlása esetén ingyenes házhozszállítása belföldön! * Akciónk visszavonásig érvényes! * Más akciókkal nem vonható össze! (Ingyenes házhozszállítás csak megvásárolt termék esetén érvényes, visszaküldés esetén a termék árából a kiszállítás díját (1150 Ft) levonjuk. Visszaszállításról az ügyfélnek kell gondoskodnia.)

Tovább